MoneYou

lenen kost geld

MoneYou en ABN AMRO

MoneYou is een zelfstandige dochteronderneming van ABN AMRO en geregistreerd bij de AFM. Je kan er terecht voor sparen, beleggen, lenen en een hypotheken. De leningen van Moneyou behoren vaak tot de goedkoopste van Nederland. Het aanvraag proces voor een lening is heel eenvoudig. De klant vult online het bedrag in wat hij wil lenen en zijn maandlasten. Vervolgens ontvangt hij binnen 5 minuten een vrijblijvende offerte. Voor minikredieten kan men niet bij de bank terecht.

Doorlopend krediet

Het doorlopend krediet van Moneyou is erg voordelig en heeft een rentetarief vanaf 5.5%. Er kan geld geleend worden tussen de 5000-50.000 euro. Je spreekt vantevoren een kredietlimiet af en lost dit af met een vast bedrag aan rente en aflossing. De rente staat niet vast maar is variabel. Het kan omhoog of omlaag. Belangrijkste voordeel van een doorlopend krediet is dat wat je aflost, je ook weer op kan nemen. Bij een doorlopend krediet kan de betaalde rente niet afgetrokken worden tenzij men het gebruikt om de restschuld van de woning af te betalen. Heeft men doorlopend krediet voor 2013 opgenomen met als doel het eigen huis te verbeteren dan mag dit nog wel afgetrokken worden.

Sparen & beleggen

Moneyou heeft drie beleggingsvormen: defensief, neutraal en offensief. Bij defensief kan je niets verliezen maar ook niet meer dan 4% rendement maken. Bij neutraal kan je maximaal 12.5% rendement maken maar ook 10% verliezen van je inleg. Moneyou heeft drie spaarrekeningen. Een ervan is Vrij Opneembaar met variabele rente. Bedenk wel dat als je 100.000 euro spaargeld hebt bij Moneyou en 100.000 euro spaargeld bij ABN AMRO er slechts 1 ton onder het garantiestelsel valt.

lenen.uwpagina.nl