Met thuiswerk geld verdienen

lenen kost geld

Als je naar op zoek bent naar snel krediet dan denk je waarschijnlijk allereerst aan een goedkope lening. Toch zijn er ook manieren waarbij je geld kunt verdienen. Op de homepage van thuiswerkinpakwerk.nl staan 20 leuke ideeën over thuiswerken. Niet alleen inpakwerk en enquetes invullen maar ook tips over hoe je kunt bijverdienen met fotografie, tekstschrijver, webshop beginnen en achter je pc.

Inpakwerk

Er zijn nog steeds een hoop mensen in Nederland die thuiswerk inpakwerk zoeken. Als je een uitkering hebt mag je een bepaald gedeelte bijverdienen. Hoeveel precies hangt van de uitkering af. Iemand met een WAO/Wajong uitkering mag meer verdienen dan met een bijstandsuitkering en ook voor een langere tijd. Er zijn een aantal inpakbedrijven die voor duizenden webshops werken en de logistiek van deze webshop voor hun rekening neemt. Vaak worden thuiswerkers ingeschakeld voor spoedklussen of voor klussen die handmatig goedkoper zijn. Wil je inpakwerk doen dan moet je dichtbij (max 20 km) van het inpakbedrijf wonen. Je wordt betaald naar het aantal stuks wat je ingepakt hebt. Je wordt niet per uur betaald.

Autodelen = bijverdienen

Autodelen is een vorm van bijverdienen die een stuk relaxter is (dan inpakwerk) en waarbij je ook nog eens een mooi bedrag kunt verdienen. Hoeveel je bijverdient dat hangt van een aantal zaken af. Ten eerste wat voor auto heb je, wat is je huurprijs en hoeveel mensen in jouw omgeving willen een deelauto huren? Een willekeurig voorbeeld is een Opel Combo die voor 35 euro per dag wordt verhuurd. Je kunt als verhuurder dus zelf aangeven wanneer de auto beschikbaar is. Ook heb jij als verhuurder het laatste woord wie er met jouw auto mag rijden. Kortom autodelen kan een leuke bijverdienste opleveren tegen een kleine inspanning. De verhuurorganisatie zorgt voor een all-risk verzekering zodat je gedekt bent tegen schade. Greenwheels werkt met een modern wagenpark en laat ook particuliere auto’s toe.

Email klikken & enquetes

Dit is een van de eerste vormen van thuiswerk: het klikken op advertenties in mailtjes. Het betaalt 1 cent per klik. Je moet wel zorgen dat je account redelijk actief blijft anders laten ze het opgebouwde tegoed verlopen. Ook moet je een apart email adres gebruiken anders ontvang je veel reclame in je inbox. Sommige bedrijven dwingen hun klanten min of meer om iets te kopen via hun programma om zo voldoende spaarpunten op te bouwen. Mailtjes klikken is geen aanrader om te doen. Het kan een paar tientjes per maand opleveren.

Pandjeshuis

De snelste manier om krediet te krijgen is naar het pandjeshuis gaan. Je kunt er spullen van waarde verkopen of belenen. In het laatste geval krijg je van het pandjeshuis een goedkoop krediet dat je een aantal maanden later weer terug kunt betalen. Belangrijk verschil met een minilening is dat je bij het pandjeshuis geen dure borgstelling hoeft te betalen. Deze borgstelling (of garantstelling) is trouwens verboden door de Nederlandse rechter afgelopen zomer.