Lening afsluiten met negatieve bkr

lenen kost geld

Ondanks de vele aanbiedingen van goedkoop geld lenen kan het nog knap lastig zijn om een krediet af te sluiten. De banken en bemiddelaars toetsen namelijk de database van het Centraal Bureau Krediet of te zien hoeveel schulden men heeft uitstaan. Ook kunnen ze zien of iemand achterloopt met betalen of gestopt is met het aflossen van zijn lening.

Lening afsluiten met negatieve BKR

Het Bureau Krediet Registratie (afgekort BKR) registreert ieder lening in Nederland die hoger is dan 500 euro. Als men onverhoopt een achterstand oploopt dan krijgt men een negatieve notering. Kredietaanbieders kunnen zo zien wie niet op tijd heeft betaald. Zelfs als u de achterstand inhaalt kan deze negatieve notering u danig parten spelen bij de aanvraag van een nieuwe lening. Een negatieve notering blijft namelijk 5 jaar lang zichtbaar in de database van het BKR.

Wilt u toch graag een krediet maar bent u afgewezen voor een lening? Dan is een lening afsluiten met negatieve bkr een goede oplossing. Er zijn namelijk een aantal gespecialiseerde kredietaanbieders die mensen met een negatieve bkr notering toch krediet verstrekken.

Minilening

Een minilening is een klein krediet dat een tijdelijk karakter heeft. De minilening moet doorgaans binnen een maand afgelost worden. De aanvraag kan zeer snel geregeld worden met een smartphone. Vaste klanten hebben het minikrediet binnen een aantal uur op hun bankrekening staan. Leent u voor de eerste keer dan duurt de aanvraag iets langer. Het leenbedrag is de eerste keer ook lager als bij vaste klanten. Een aanvraag is eenvoudig. Men vult een aantal gegevens in en verstuurt online het aanvraagformulier. Na goedkeuring wordt het geld naar uw bankrekening overgemaakt. Een belangrijk verschil met een gewone lening is dat het geleende geld binnen een maand terugbetaald moet worden inclusief de kosten. Houd hier dus goed rekening mee als u op zoek bent naar een lening afsluiten met negatieve bkr.

Leningen vergelijken

Door leningen te vergelijken heeft u meer kans op het goedkoopste krediet. Een lening afsluiten met negatieve bkr wordt naar diverse kredietaanbieders verstuurd. Bij goedkeuring van de online aanvraag ontvangt u offertes van welke leningen mogelijk zijn. U krijgt zo een goed beeld van uw mogelijkheden op krediet.