Lening aanvragen zonder bkr

lenen kost geld

Bent u op zoek naar een goedkope lening die eenvoudig afgesloten kan worden? Op het internet staan de meest voordelige leningen die in omloop zijn. De rente op een lening wordt bepaald door de hoogte van het krediet. Hoeveel u kunt lenen hangt af van verschillende factoren zoals het inkomen en uw persoonlijke situatie. Een lening aanvragen zonder bkr heeft de meeste kans op een snelle goedkeuring van de bank.

Goedkoopste lening vinden

Iedereen wilt natuurlijk lenen tegen de meest gunstige voorwaarden. Staart u zich niet blind op de rente percentages in de advertenties. De bank verstrekt de laagste rente aan klanten die een groot bedrag lenen. Iemand met een doorlopend krediet van 50.000 euro krijgt van de bank een lager rentetarief aangeboden dan een klant die slechts 2.500 euro leent. Dat is logisch want de bank verdient meer geld aan iemand die veel leent.

Een andere factor die de rente bepaalt is de bestedingsruimte van de klant. Hoe meer bestedingsruimte, hoe makkelijker de lening afgelost kan worden. Dit betekent dat de bank minder risico loopt bij het aflossen van het krediet. Als de bestedingsruimte niet zo hoog is (maar wel voldoende) zal de bank geneigd zijn een hogere rente te vragen. Mensen met een negatieve bkr notering kunnen bij gespecialiseerde bedrijven een klein krediet krijgen (tegen hoge kosten).

Vergelijk leningen

Door online leningen te vergelijken ziet men weliswaar veel aanbiedingen met een lage rente maar hoe concreet is dit in uw situatie? Zoals gezegd de rente wordt beinvloed door de hoogte van de lening, de bestedingsruimte en uw persoonlijke situatie. Een lening aanvragen zonder bkr wordt naar verschillende kredietaanbieders gestuurd. Bij goedkeuring ontvangt u een overzichtje met daarin een aantal offertes voor een goedkope lening. U zult daar niet snel een aanbieding tussen zien van de ING of Rabo Bank. Deze grote banken hebben een goede persoonlijke dienstverlening en zijn erg betrouwbaar. Helaas blinken ze niet uit in goedkope leningen.

Dure kredieten aflossen

Met een goedkope lening kunt u dure kredieten aflossen die veel geld kosten. Een creditcard, rood staan en een postorderbedrijf rekenen al snel het maximale rentetarief dat wettelijk is toegestaan. Dit tarief is 15% over het geleende bedrag. Een goedkope lening heeft een rente die ruimschoots onder de 10% ligt. Dit scheelt op jaarbasis al snel een paar honderd euro.