1000 Euro lenen

lenen kost geld
1000 euro lenen?
Duizend euro lenen valt onder het begrip minilening. Een consumptief krediet dat je bij de gewone bank kan afsluiten is minimaal 2500 euro. De minileningen liggen tussen de 100 en 1000 euro.Minilening afsluiten

Als men voor de eerste keer een minilening van 1000 euro wil afsluiten dan gebeurt dit via de website. De kredietverstrekker vraagt om het account te activeren en om een aantal documenten op te sturen. Ook kan je op de aanvraag aangeven of je een snel service bundel wilt bijkopen of voor een gratis service optie kiest.

Wil je DIRECT geld krijgen op dezelfde dag van aanvraag kies dan voor de snelle service bundel. Uiteraard kost deze snelle dienstverlening extra geld bovenop je rente. Klanten die een minilening willen afsluiten van bijna 1000 euro moeten zeker weten dat ze op tijd terug kunnen betalen. Kan je een week wachten volg dan de standaardprocedure en niet de spoedafhandeling. Dit bespaart je het extra geld van de service bundel.

Borgstelling
Er zijn soms kredietverstrekkers waarbij je geen extra service bundel hoeft te kopen maar die wel een borgstelling vragen. Soms kan bij de aanvraag van de minilening gevraagd worden dat iemand anders voor jouw borg staat. Dit is met name het geval als de kredietverstrekker niet voldoende overtuigd is dat de minilening op tijd wordt terug betaald. Heb je niemand in jouw omgeving waarop je terug kan (wilt) vallen dan moet je soms de borgstelling kopen.Studenten

Studenten tussen de 18-35 jaar die een MBO/HBO/universiteit opleiding volgen, komen in aanmerking voor een creditcard bij de bank. Afhankelijk van de opleiding en leerjaar kan men rood staan tussen de 500 en 5000 euro. De maand erop moet wel het geleende geld in zijn geheel terug betaald worden. Denk daaraan als je een bepaalde aankoop doet met je creditcard. De volgende maand wordt het bedrag geheel afgeschreven van je bankrekening.