Geld lenen met negatieve BKR registratie

lenen kost geld

Ook met een negatieve bkr registratie is het mogelijk om bedragen tot bijna 1000 euro te lenen. Men kan het geld dezelfde dag nog ontvangen als de bundel “Snel” gekozen wordt. De hoogte van het bedrag hangt af of je een nieuwe klant bent of al meer keren hebt geleend. Ben je nieuw dan kan je meestal niet meer dan 400 euro lenen. Als je een eerste aanvraag doet en opstuurt verzoekt de kredietverlener om je account te activeren. Ook moeten er een paar documenten opgestuurd worden. Nadat de documenten ontvangen zijn kan de aanvraag afgerond worden. De minilening moet binnen 15-30 dagen geheel terugbetaald worden inclusief de kosten. Men moet minimaal 900 euro netto verdienen om een aanvraag in te dienen. Mensen met een bijstandsuikering, ww of zzp inkomen komen niet in aanmerking.

De minilening kan een uitkomst bieden aan voor mensen die dringend geld nodig hebben om een korte periode te overbruggen. Bijvoorbeeld om de huur of energierekening op tijd te betalen. Wanneer het salaris dan weer binnenkomt kan de minilening direct afbetaald worden.

Kosten Minilening

De rente is 15% maar de hoogte van de rente zal je niet echt in de problemen brengen. Op een lening van 600 euro bedraagt de rente na 1 maand 7 euro. Wat wel mee kan tellen zijn de servicekosten. Zo kunnen er kosten gerekend worden voor een simpele aanvraag en kosten voor een uitbetaling op dezelfde dag. De servicekosten bij een snelle behandeling zijn al snel 20% van het leenbedrag. Op een lening van 600 euro kan er dan 120 euro aan servicekosten bijkomen.

Kortom snel geld lenen met een negatieve registratie hoeft geen probleem te zijn. Het volledige bedrag (lening + kosten) moet wel in 1x terugbetaald worden na 15-30 dagen. Kun je dit niet dan worden de financiele problemen alleen maar groter. Wil je een minilening afsluiten en kun je een week wachten op de uitbetaling; doe dan de standaard procedure. Dit kan je de hoge servicekosten besparen. UPDATE: de servicekosten zijn tegenwoordig verboden. Wel is nog steeds een borgsteller verplicht. Heb je niemand die garant voor je kan staan, dan kost het je wel 20% aan boetekosten.