Freo

lenen kost geld

Freo is een online kredietverstrekker gericht op goedkope kredieten aan particulieren in Nederland. Het bedrijf behoort tot de Lage Landen dat een van de grootste financieringsondernemingen van Nederland is met 5400 personeelsleden. Op zijn beurt is de Lage Landen weer onderdeel van de Rabobank Groep. Freo onderscheidt zich door zijn eenvoudige producten en transparantie.

Leningen & krediet

Freo biedt doorlopend krediet aan en persoonlijke leningen. Ook hebben ze een speciale Eco lening voor energiebesparende maatregelen. Het financieringsbedrijf verkoopt geen hypotheken of spaarproducten. Daarvoor moet je naar het moederbedrijf (Rabo bank). Het kleinste krediet is 5000 euro en heeft een rente percentage vanaf 6%. Betaal je dit krediet af in 22 maanden tijd dan kost het doorlopend krediet ongeveer 275 euro aan rente. De maandelijkse termijn bedraagt slechts 58 euro als je een persoonlijke lening van afsluit. De looptijd is dan 120 maanden. Er zijn geen kosten verbonden aan extra aflossen.

Offerte opvragen

Nadat men online een aanvraag voor een lening heeft ingediend neemt een adviseur telefonisch contact op. Hij neemt de aanvraag met de klant door. Hierna ontvangt men de offerte online en met de post. Wanneer de klant de offerte ondertekend opgestuurd wordt de aanvraag definitief beoordeeld door een medewerker van Freo. Na enkele werkdagen hoort men de uitslag.