Flitskrediet interessant?

lenen kost geld

Veel mensen gokken om wat extra geld te verdienen. Jammer genoeg heeft lang niet iedereen zomaar voldoende geld beschikbaar om met eigen kapitaal een gokje te wagen. Het gevolg hiervan kan zijn dat het idee gaat spelen om een lening af te sluiten. Op deze manier heb je namelijk meteen een bepaald bedrag beschikbaar waarmee je naar hartenlust je kans kan wagen op één van de vele gokkasten of tafelspelen die er op het internet terug te vinden zijn… of toch niet? Hoe interessant het afsluiten van bijvoorbeeld een flitskrediet om te gokken op het eerste zicht ook mag lijken, de inhoud van dit artikel zal er voor zorgen dat je dit idee al snel in de ijskast zal stoppen.

Is een flitskrediet interessant voor gokkers?

In de basis is het flitskrediet uitgevonden om mensen die dringend op zoek zijn naar wat extra geld om urgente facturen te kunnen betalen uit de nood te helpen. Dit betekent dat een dergelijke lening op korte termijn een uitstekende oplossing kan bieden bijvoorbeeld aan het einde van de maand waarin er nood is aan extra financiële middelen om de facturen voor nutsvoorzieningen te betalen, eten in huis te kunnen halen en ga zo maar door. Ook voor een eventuele snelle investering met een gegarandeerd rendement kan een flitskrediet interessant zijn. Jammer genoeg hoort gokken helemaal niet in dit rijtje thuis. Gokken levert je immers nooit een gegarandeerd rendement op en daar komt bovendien ook nog eens bij dat je zomaar het risico loopt om zelfs het volledige leenbedrag te verliezen. Op deze manier word je met extra hoge kosten geconfronteerd waardoor je nog dieper in de financiële moeilijkheden kan komen te zitten.

Geen woekerrente, wel een zeer aanzienlijke kostprijs

Vroeger stond een flitskrediet of een mini lening er om bekend een zogenaamde woekerrente te hanteren. Hier kwam een einde aan op het ogenblik dat de Nederlandse overheid er voor koos om woekerrentes te verbieden. Het resultaat van deze actie was dat de maximale rente die in rekening kon worden gebracht voor een lening was vastgesteld op 15 procent. Hier hadden aanbieders van flitskredieten echter al snel iets op gevonden. Zij omzeilen tegenwoordig dan ook deze regel in de wetgeving door geen rente of intrest in rekening te brengen, maar wel een totale vergoeding bestaande uit onder meer administratie- en behandelingskosten. Deze werkwijze zorgt er voor dat het totale kostenplaatje van een flitskrediet op jaarbasis zomaar even kan oplopen tot 600 procent!

Waag je kans met huisjes van plezier

Eigenlijk is het sowieso niet noodzakelijk om eigen geld beschikbaar te hebben of geld te lenen om je kans te kunnen wagen bij dames van plezier. Wist je namelijk dat er heel wat dames zijn die hun nieuwe leden zelfs zonder storting de mogelijkheid bieden om in te zetten op één van de verschillende gokkasten die worden aangeboden? Hoe? Zeer eenvoudig, namelijk door gebruik te maken van zogenaamde gratis spins. Zoals de naam reeds laat vermoeden zijn er aan deze dames van plezier bescheiden kosten verbonden. Het spreekt voor zich dat het op deze manier veel eenvoudiger mogelijk is om risicoloos te bouwen aan je eigen, persoonlijk fortuin!

Conclusie, een flitskrediet is echt niet interessant!

Er zijn zoals je net hebt kunnen lezen heel veel redenen aan te halen waarom het absoluut niet interessant is om er voor te kiezen om een flitskrediet af te sluiten om te gokken. Niet alleen zal je namelijk kunnen vaststellen dat een dergelijk krediet je werkelijk handenvol met geld kost, daarnaast kan niemand je de garantie geven dat je ze tijdig kan terugbetalen. Tel daar ook nog eens bij op dat er onder de vorm van gratis spins een veel interessanter alternatief wordt aangeboden en het mag duidelijk zijn dat je als gokker het best zo ver mogelijk van een flitskrediet weg kan blijven.